Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη ΕΣΜΥΕ και της κ. Χισκάκη Μελίτα στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) μέσω της εκπροσώπου του κ. Χισκάκη Μελίτας (Μηχανικός) αποδέχθηκε την πρόσκληση του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ .

Έτσι, η κ. Χισκάκη παραβρέθηκε στο μοναδικό Τμήμα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που εξειδικεύεται στα θέματα Εγκατάστασης και Συντήρησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Αριδαίας.

Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν σχετικά με την λειτουργία, τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών με ιδιαίτερη αναφορά στον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η περιοχή της Αλμωπίας εδώ και μια δεκαετία στον κλάδο.

Το ΙΕΚ εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτές κ. Ρομοσιό και κ. Γιαννακούλη ενώ το παρόν έδωσε και η διεύθυνση του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε ένα συντονισμένο κύκλο δράσεων που έχει αναλάβει το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν στην μοντέρνα ειδικότητα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και στην ανάδειξη στην τοπική κοινωνία των προοπτικών και των ευκαιριών που προκύπτουν.

Ευχαριστούμε τον ΕΣΜΥΕ και την κ. Χισκάκη για την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση και κρατάμε ως εφόδιο τη δέσμευση για μελλοντική συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης και άσκησης των σπουδαστών μας.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *