Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Τώρα η αστυνομία λέει πως γνώριζε για σχέδιο εισβολής στη Βουλή, αλλά έβαλε μόλις μία διμοιρία στα σκαλιά

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα πρωτοφανή γεγονότα και τη βροχή χημικών που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την περασμένη Κυριακή.


Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ. συμφωνεί με την καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για οργανωμένο σχέδιο εισβολής στη Βουλής.


Μάλιστα η αστυνομία αναφέρει πως είχε πληροφορίες για το συγκεκριμένο σχέδιο, ωστόσο όπως φαίνεται και από το βίντεο που η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα, το μόνο που έκανε για να αποτρέψει την εισβολή στη Βουλή ήταν να τοποθετηθεί μία διμοιρία στα σκαλιά, αφήνοντας τους άτυχους αστυνομικούς στο έλεος των κουκουλοφόρων.

Ενώ, όπως η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει, υπήρχαν πληροφορίες για σχέδιο εισβολής, ούτε ο χώρος είχε αποκλειστεί, όπως σε άλλες περιπτώσεις, ούτε οι κουκουλοφόροι απομονώθηκαν, ούτε καν τοποθετήθηκαν περισσότεροι ένστολοι από τους συνολικά 2.000 που ήταν σε υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας εκείνη την ημέρα.

Δείτε το βίντεο που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *