Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

5 comments:

  1. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΓΙΝΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΤΑΚΗ. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βιβλιο καλυπτει σημαντικο κενο στην ιστορια του τοπου. μπραβο στον κ. Μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΝΟΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΟΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ", ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-4-2019 ΣΤΟ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ΠΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΜΠΙΝΟΣ ΧΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Τακη μονο μπραβο και ευχαριστω για αυτο που μας χαρισες. Ημουν στην παρουσιαση, πηρα το βιβλίο και ηδη το διαβασα. Το συνιστω σε όλους. Υπεροχο. Α.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.
    ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΛΙΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΥΣ ΓΡΑΦΗ
    κ.ΤΑΚΗ ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *