Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης - Πανεδεσσαϊκός 55 - 74

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Πανεδεσσαϊκός πέτυχε την 13η νίκη του για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης εδραιώνοντας την 4η
θέση και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από Φ.Ο. Αριδαίας και Ζαφειράκη Νάουσας, περιμένοντας στραβοπατήματα τους τις επόμενες αγωνιστικές για να διεκδικήσει όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στην τελική τετράδα. 

Η ομάδα της Έδεσσας παρουσιάστηκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας αμυντικά κενά στην περιφέρεια πήγε στο ημίχρονο ισόπαλη 34-34 με την γηπεδούχο ομάδα, η οποία καιγόταν για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Ο Τολιόπουλος εξέθεσε τους αντιπάλους του σκοράροντας ακατάπαυστα από μέση και μακρινή απόσταση στο πρώτο ημίχρονο και βοήθησε τον Μ. Αλέξανδρο να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πανεδεσσαϊκός προσάρμοσε καλύτερα την άμυνα πάνω στο ατού των γηπεδούχων και έχοντας επιθετικό πλουραλισμό δημιούργησε διαφορά έξι πόντων(+6) με τη λήξη, προηγούμενος 47-53. Κάπου εκεί οι δυνάμεις των παικτών του Κ. Ντουβαλέτη φαίνεται να τους εγκατέλειψαν με τους πράσινους να βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα από όλα τα σημεία του γηπέδου και να επικρατούν τελικά εύκολα με 55-74. 

Εξαιρετική εμφάνιση για τη νικήτρια ομάδα από τον Γιώργο Δημητρόπουλο σε άμυνα και επίθεση, με τους Τσάμη, Αρβανιτάκη και Θεοδώρου να οδηγούν με ασφάλεια την ομάδα σε μία ακόμη νίκη. Θετικοί για την ομάδα του Γιώργου Χασάπη ήταν οι Τακατζόγλου και Δαφνής, με τον Γεωργιάδη να στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα και να δηλώνει παρών για τη δύσκολη συνέχεια. Τολιόπουλος και Καλαβάζης τα έδωσαν όλα για την ομάδα της Κρύας Βρύσης για τρία δεκάλεπτα χωρίς να έχουν βοήθεια από τους συμπαίκτες τους, κάτι που έγινε εμφανές στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο. Επόμενος αγώνας για τον Πανεδεσσαϊκό το Σάββατο 22/02/2014 και ώρα 18:00 απέναντι στον Αετό Κιλκίς. 

Πολύ καλή η διαιτησία των Ντόγκα Ν. και Τζίμου Β. 

Δεκάλεπτα: 1ο (14-13), 2ο (20-21) 34-34 ημίχρ., 3ο (13-19) 47-53, 4ο (8-21) 55-74 τελικό. 

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός (Χασάπης): Γεωργιάδης6 (2 τριπ.), Τακατζόγλου 3, Χατζηχαρίσης, Θεοδώρου 12, Δημητρόπουλος 24 (2 τριπ.), Δαφνής 2, Κληντσάρης, Τσάμης 10, Αρβανιτάκης 17 (1) 

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης (Ντουβαλέτης): Μαραζίδης 5, Τολιόπουλος 25 (4 τριπ.), Μπαλτζίδης, Κυριακίδης 2, Αμιτζόγλου, Δεμερτζής 8 (1 τριπ.), Μαντζούκης, Καλαβάζης 15, Καρύπης.





https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *