Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Ετοιμάζονται οι αγρότες για το αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Έτοιμοι να κατέβουν στην Αθήνα, για το αυριανό παλλαϊκό - παναγροτικό συλλαλητήριο, είναι οι αγρότες από όλη τη χώρα, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και ενισχύουν τα μπλόκα τους.

Αύριο στη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία Βάθη, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.

Συμβολικοί αποκλεισμοί

Για σήμερα Τρίτη, οι αγρότες της Πέλλας θα πραγματοποιήσουν συμβολικούς αποκλεισμούς των οδοστρωμάτων με μπλόκα στον κόμβο Μελισσίου και Γυψοχωρίου, στο Πλεύρωμα και στον κόμβο Μαυροβουνίου, αλλά και στην Αλμωπία.

Στις Σέρρες, οι αγρότες έχουν προγραμματίσει για σήμερα συμβολικό αποκλεισμό του οδοστρώματος στον κόμβο των Κερδυλλίων επί της Εγνατίας οδού Σερρών- Καβάλας.

Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη παραμένουν τα μπλόκα στον κόμβο Χρυσούπολης, στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας- Ξάνθης, στον κόμβο Αμυγδαλεώνα στον δήμο Καβάλας και αυτά σε Ορεστιάδα, Φέρρες και Κορνοφωλιά.

Αγρότες της Βοιωτίας, μαζί με συναδέλφους τους από την ευρύτερη περιοχή αναμένεται να κλείσουν στις 2 σήμερα το μεσημέρι και για μία ώρα το δρόμο στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε Κάστρο και Ανθήλη, επί της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας.

Για την Πέμπτη, τέλος, οι αγρότες της Κουλούρας έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί η ώρα.
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *