Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Την Πέμπτη εκπνέει η υποβολή των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ

Λήγει την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή της περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ με χρεωστικό υπόλοιπο, για τις επιχειρήσεις που τηρούν διπλογραφικά βιβλία.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, έχει ήδη αποστείλει ειδοποίηση σε όλους του φορολογούμενους που έχουν την σχετική υποχρέωση. Στην ειδοποίηση αυτή, υπενθυμίζεται στους υπόχρεους ότι, έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος 4174/2013, ο οποίος προβλέπει υψηλά πρόστιμα σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής δήλωσης (2.500 ευρώ).

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι από 01/01/2014 έχει τεθεί σε ισχύ ο νόμος 4174/2013 ο οποίος, μεταξύ άλλων, προβλέπει σημαντικές αλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται σε περιπτώσεις μη υποβολής ή εκπρόθεσμης υποβολής όλων των δηλώσεων», αναφέρεται χαρακτηριστικά.




ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *