Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Με απόφαση του Πρωθυπουργού η επιστροφή των παρακρατήσεων στους ενστόλους

Εντολή στους συναρμόδιους υπουργούς για άμεσο φρένο σε όλες τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στην φορολόγηση του λεγόμενου επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας για τους ενστόλους έδωσε
ο πρωθυπουργός.


Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, δεν πρόκειται να εφαρμοστούν αλλαγές στη φορολόγηση του «επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας» για τους άνδρες και τις γυναίκες ενστόλους, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού την Τρίτη.

Η σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι «η φορολόγηση του επιδόματος, που αφορά τις μάχιμες μονάδες του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, (όπως οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών, οι ναρκαλιευτές, οι αλεξιπτωτιστές, οι άνδρες των ΕΚΑΜ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ κλπ.) επανέρχεται στο καθεστώς που ίσχυε μέχρι σήμερα».

Οπως προστίθεται, «τυχόν παρακρατήσεις που έχουν ήδη γίνει εν τω μεταξύ, θα επιστραφούν στους δικαιούχους».

Ηδη ο πρωθυπουργός έχει δώσει τη σχετική εντολή στους συναρμόδιους Υπουργούς για άμεση νομοθετική ρύθμιση του θέματος.
ΠΗΓΗ: ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *