Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Είναι ο Φάηλος φιλονεοναζί; (video)

Είναι ο Φάηλος φιλονεοναζί; (video)Την θεωρία των δυο άκρων συντηρεί ακραιφνώς ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Σε εκπομπή στο κανάλι «Ε» σε ερώτηση για τον ποιον θα υποστηρίξει στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών, αν έχει να επιλέξει μεταξύ του Γ. Σακελλαρίδη και του Η. Κασιδιάρη απαντά «Πάντως, εγώ ψηφίζω στον Κορυδαλλό...»

Όταν ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τον πιέζει να πάρει θέση, ο Φαήλος Κρανιδιώτης απαντά «ούτε χιούμορ δεν έχεις» ενώ υποστηρίζει ότι σε μια περίπτωση τέτοιας αναμέτρησης θα έχουμε «ναζί και ακροαριστερούς».

Όταν ο δημοσιογράφος τον εγκαλεί ότι αποφεύγει να απαντήσει, ο Φαήλος Κρανιδιώτης λέει ότι «δεν πρόκειται να περάσει ο Σακελλαρίδης στον δεύτερο γύρο».

Όταν ξαναερωτάται τελικά απαντά ότι «δεν θα πήγαινε να ψηφίσει» και επιτίθεται με χαρακτηρισμούς στο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το video:
ΠΗΓΗ: crimenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *