Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων εδώ

Λαλάνα στην Λίβερπουλ, Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι, Χριστοδουλόπουλος στην Βερόνα, Οικονόμου στην Μπολόνια, Στουράρο στην Γιουβέντους, Κακά στο Ορλάντο

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την απόκτηση του 26άχρονου διεθνή Άγγλου μεσοεπιθετικού, Άνταμ Λαλάνα, για τον οποίο έδωσε 28.840.000 ευρώ στην Σαουθάμπτον.




"Μπλε" ο Ντιέγκο Κόστα

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, δίνοντας στην Ατλέτικο τα 40.000.000 ευρώ της ρήτρας του συμβολαίου του 26άχρονου Ισπανοβραζιλιάνου επιθετικού.




Χριστοδουλόπουλος στην Βερόνα

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάς Βερόνα. Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από την Μπολόνια, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει βάλει στα ταμεία της περίπου 1.250.000 ευρώ.




Στην Μπολόνια ο Μάριος Οικονόμου

Ο 21άχρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Μάριος Οικονόμου, δόθηκε από την Κάλιαρι στην Μπολόνια (Serie B) και την αντίθεση διαδρομή ακολούθησε ο 19άχρονος επιθετικός, Αλεσάντρο Καπέλο.




Στουράρο για το μέλλον η Γιουβέντους

Με 5.500.000 ευρώ η Γιουβέντους απέκτησε από την Τζένοα τον 21άχρονο Ιταλό μέσο, Στέφανο Στουράρο, αλλά θα το αφήσει στην ομάδα της Γένοβας δανεικό για έναν χρόνο.




Στη Νιούκαστλ ο Σιμ ντε Γιονγκ

Παίκτης της Νιούκαστλ θα είναι για τα επόμενα έξι χρόνια ο Σιμ ντε Γιονγκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ. Να σημειωθεί το προηγούμενο εξάμηνο η αγγλική ομάδα είχε αποκτήσει με δανεισμό τον μικρό του αδερφό Λουκ.




Ο Κακά είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Orlando City FC...




sport24

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *