Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τριήμερη ταχύρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων Π.Ε. Πέλλας

Για την παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση τα προϊόντα της κυψέλης (π.χ καλλυντικά, προϊόντα διατροφής, φάρμακα, κλπ) θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες Μελισσοκόμοι του Νομού Πέλλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΟ, επιπλέον, θα παρακολουθήσουν θέματα που αφορούν την Βασιλοτροφία, παραγωγή βασιλικού πολτού, καθώς και για την παραγωγή προϊόντων κυψέλης, μέσω μιας ταχύρυθμης εκπαίδευσης που θα υλοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Ο. ¨Δήμητρα¨. Η εκπαίδευση θα είναι τριήμερη, συνολικής διάρκειας 15 ωρών και θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. Θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 23 Ιουλίου. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου ¨Δήμητρα¨ Σκύδρας που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο Μαυροβουνίου - Έδεσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους γεωπόνους του Κέντρου «Δήμητρα» Σκύδρας κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο & κ. Ιωάννη Θεοχαρόπουλο, στο τηλ. 2381089483.



πηγη: agrotypos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *