Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου! Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης περιμένει στην ουρά ενός νοσοκομείου

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου! Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης περιμένει στην ουρά ενός νοσοκομείουΕίναι γνωστός ως ο «φτωχός πρόεδρος» και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλον τον πολιτικό κόσμο.

Ο λόγος για τον Χοσέ Μουχίκα που αν και πρόεδρος της Ουρουγουάης, βρίσκεται μακριά από τα λόυσα και τα πλούτη, καθώς δεν διαθέτει περιουσία και επιλέγει να υιοθετεί χαμηλό προφίλ
.
Και επειδή είναι τέτοιες οι εποχές και τέτοιες οι συνθήκες που κάποιος μπορεί να είναι δύσπιστος, υπάρχουν και ντοκουμέντα: Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρω του κόσμου τον απαθανατίζει την ώρα που περιμένει στωικά στον προθάλαμο ενός δημόσιου νοσοκομείου, μέχρι να έρθει η σειρά του για να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Απλά ντυμένος και κάπως καταβεβλημένος, ο Χοσέ Μουχίκα δεν επιδιώκει τιμές και όχι τυχαίως, λένε πως μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις... Και αυτή η φωτογραφία (δεδομένου ότι είναι γνήσια) λέει πολλά...


πηγή:toxwni.gr

1 comments:

  1. Μπράβο του!!!Παράδειγμα προς μίμηση,αλλα δύσκολο για τους άχρηστους που μας κυβερνάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *