Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ - Ρίχνει χρήμα ο Ιβάν

Αποφασισμένος να δώσει στον Αναστασιάδη και νέα όπλα προκειμένου να κρατήσει ζωντανό τον ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου εμφανίζεται μετά και το ντέρμπι με τον Παναθηναικό ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με το "sport24" ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" τόνισε στις επαφές του με τους στενούς συνεργάτες του ότι είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμη και 2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτηθούν 2-3 παίκτες που θα προσδώσουν ποιότητα, αυτοπεποίθηση και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στην ομάδα στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος.

Ο Ζήσης Βρύζας, έχοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και τον Άγγελο Αναστασιάδη, ήδη ψάχνει για ένα γρήγορο κεντρικό αμυντικό,έναν παίκτη που θα παίζει τον ένας εναντίον ενός και ένα ακόμη χαφ με επιτελικές ικανότητες. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *