Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Λεωνίδας Μπίλης στο ialmopia: "Ο Αλμωπός συνεχίζει και θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων..."

Μετά τη νίκη του Αλμωπού στο τοπικό ντέρμπι με την Δόξα Εξαπλατάνου, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:


"Είχαμε πει ότι η ομάδα μας βγάζει ένα δύσκολο πρόγραμμα και αυτό ήταν ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας που πιστεύω ότι είναι πολύ καλή. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη γιατί αφενός μεν έγινε με ανατροπή σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, αφετέρου ανέβασε την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό όμως γενικά δεν λέει τίποτα, γιατί κανένα πρωτάθλημα δεν παίρνεται ούτε χάνεται την δεύτερη αγωνιστική, αλλά όταν είσαι πρώτος μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα τότε τα εύσημα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια.

Θέλω με την ευκαιρία να πω ότι ο Αλμωπός συνεχίζει και θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, με προοπτική και βάθος χρόνου και όχι πρόσκαιρα αποτελέσματα. Αυτό το παιχνίδι μου άφησε μια χαρούμενη γεύση γιατί και η ομάδα αγωνίστηκε με ορθολογικό τρόπο για περισσότερο από εβδομήντα λεπτά, σε έναν αγωνιστικό χώρο δύσκολο προσπάθησε και έβαλε την μπάλα κάτω και παρά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε είχε κι άλλες ευκαιρίες.

Αυτό που μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη χαρά είναι τα εύσημα που πήρα από τον αντίπαλο προπονητή, τον οποίο και σαν άτομο και σαν ποδοσφαιριστή σέβομαι ιδιαίτερα, τόσο για τις πάρα πολλές συμμετοχές του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Α' εθνική, όσο και για τις υπέροχες στιγμές που χάρισε στο ποδόσφαιρο μέσα από την απόδοση του και τα πολύ όμορφα γκολ που πετύχαινε με τις ομάδες του. Όταν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος σου δίνει συγχαρητήρια και λέει ότι η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ότι ίσως γι' αυτόν παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας, αυτή είναι μια πολύ καλή επιβράβευση για την δουλειά που κάνουμε, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές.

Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα, όχι μόνο για τη δικιά μας αλλά και για όλες τις ομάδες. Θα το ξαναπώ για ακόμη μία φορά ίσως, στο τέλος του πρώτου γύρου και όταν θα έχουν παίξει όλοι με όλους θα μπορούμε να έχουμε κάποια δείγματα για το που μπορεί να πάει αυτή η χρονιά φέτος. Εμείς θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, τόσο στην α' ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής, γιατί ο Αλμωπός δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα, είναι και τα υπόλοιπα τμήματα που δουλεύουν πολύ σκληρά και πιστεύω στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε βάλει βάσεις για να αλλάξει αυτή η ομάδα αυτό που επιτέλους επιθυμούμε όλοι επίπεδο."




ialmopia.gr

1 comments:

  1. καλή συνέχεια στις δύο δυνατές ομάδες της Αλμωπίας ! Τον ιστορικό Αλμωπό που θέλουμε πρωταθλητή φέτος και τη Δόξα με τα νέα παιδιά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.Πάμε δυνατά για το επόμενο εντός ματς με Πέλλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *