Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ιορδάνης Τζαμτζής - Πόπη Φουντουκίδου: “Παραιτήθηκα από την διεκδίκηση των αναδρομικών”

Ιορδάνης Τζαμτζής: “Παραιτήθηκα από την διεκδίκηση των αναδρομικών” Στόχος της κυβέρνησης είναι να αποπροσανατολίσει τους πολίτες


ΔΗΛΩΣH ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ«Τη στιγμή που η χώρα μας και οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν οξύτατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του, «διαρρέει» στα ΜΜΕ, ονόματα βουλευτών της ΝΔ και άλλα, λέγοντας ότι διεκδικούν αναδρομικά.

Στόχος της κυβέρνησης είναι, με ψέματα, τουλάχιστον σε ότι με αφορά, να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από την δυσβάστακτη φορολογία και τις περικοπές συντάξεων και μισθών που επιβάλλει και να τους στρέψει εναντίον των βουλευτών.


Είναι παλιά αυτή η τεχνική.

Σε ότι με αφορά δηλώνω: Την Παρασκευή 23/3/2012 και ώρα 12:04, με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης 6451/2012, κατατέθηκε Δήλωση Παραίτησής μου από την διεκδίκηση αναδρομικών (δικόγραφο με ΓΑΚ 6412/2010), ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και παρακαλώ να δημοσιευτεί η δήλωσή μου.»


Πόπη Φουντουκίδου: Από το 2012 παραιτήθηκα από τη διεκδίκηση αναδρομικών


Όπως με σχετικό δελτίο τύπου είχατε ενημερωθεί ήδη από το 2012 είχα παραιτηθεί από το ΔΙΚΑΙΩΜΑ (και όχι απλά από το δικόγραφο) διεκδίκησης των αναδρομικών. Ως εκ τούτου η αναφορά του ονόματός μου μεταξύ αυτών που εξακολουθούν να διεκδικούν αναδρομικά είναι εσφαλμένη και ανακριβής.
Πόπη Φουντουκίδου


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *