Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοχρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Με αισιοδοξία και την ανταλλαγή ευχών στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Θεόδωρου Θεοδωρίδη ξεκίνησε η νέα χρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Όπως κάθε χρόνο και φέτος ο εορτασμός της 1ης του νέου έτους περιλάμβανε την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ.

Ακολούθησε επίσκεψη εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων και πολλών πολιτών στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών. Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και να δώσει τη δυνατότητα στην πολιτεία, στην Αυτοδιοίκηση και όλους τους πολίτες να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι «το 2016 είναι ένα έτος στο οποίο θα πρέπει να αναζητήσουμε την αισιοδοξία, την ελπίδα καθώς και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις νέες προκλήσεις για την αντιμετώπιση, πρωτίστως, των προβλημάτων της καθημερινότητας. Να επανακτήσουμε την χαμένη αυτοπεποίθησή μας και να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν. Σας καλώ λοιπόν να κάνουμε ενωμένοι, την προσπάθεια ώστε, το 2016 να είναι μια δημιουργική χρονιά με ελπίδα και αισιοδοξία για να πάει μπροστά ο Τόπος μας. Καλή Χρονιά με υγεία», δήλωσε ο κ. Θεοδωρίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Στρατηγός Χρήστος Καρυώτης, ο Επιτελάρχης κ. Σταμάτης Λάμπρος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Θεολόγος Τζουμαϊλης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έδεσσας κ. Ζώης Γιώτης, ο Διοικητής Α.Τ. Έδεσσας κ. Σεραφείμ Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Κωνσταντίνος Κούγκας, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας κυρία Μαρία Βλάχου-Κατσάρα, , δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος πολιτών που ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη «Χρόνια Πολλά, υγεία και επιτυχία στο έργο του».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *