Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Star Wars: Πέρασε ήδη σε έσοδα τον Τιτανικό και πάει για ακόμα ψηλότερα

Με έσοδα στα 686 εκατομμύρια δολάρια το νέο επεισόδιο του Star Wars είναι η δεύτερη -προς το παρόν- ταινία στο Αμερικάνικο box office έχοντας μοναδικό αντίπαλο το Avatar.



Η επιτυχία του Star Wars όπως φαίνεται θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού ήδη έχει αποφέρει στη Disney 686 εκατομμύρια δολάρια από την προβολή του μόνο στην Αμερικάνικη αγορά.

Ο αριθμός αυτός το φέρνει στην δεύτερη θέση πίσω από το Avatar που είχε φθάσει συνολικά τα 760 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ξεπέρασε ήδη τα 658 εκατομμύρια δολάρια του Τιτανικού και τα 652 εκατομμύρια του Jurassic World που ήταν η άλλη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς.

Πάντως τα νούμερα αυτά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τη συνέχεια της ταινίας, καθώς είναι αυτή που έφτασε πιο γρήγορα από όλες τις άλλες στο όριο των 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε ότι αφορά τα παγκόσμια έσοδά της, αυτή την στιγμή βρίσκονται στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, και είναι στην έβδομη θέση όλων των εποχών, έχοντας μόλις περάσει την δεύτερη ταινία της σειράς του Χάρι Πότερ. 
 

ΠΗΓΗ: sport-fm

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *