Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Έναρξη του προγράμματος πεντάμηνης εργασίας στην Π.Ε. Πέλλας

Με πενήντα (50) συμπολίτες μας οι οποίοι θα εργάζονται για τους επόμενους πέντε μήνες ενισχύονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Τους προσληφθέντες καλωσόρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους επέλεξαν την Π.Ε. Πέλλας για να εργαστούν το επόμενο διάστημα. Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι «είναι πολύ σημαντική η παρουσία σας εδώ, σας ευχαριστώ που επιλέξατε την Π.Ε. Πέλλας για να εργαστείτε και, από εδώ και πέρα είμαστε συνεργάτες. Η συγκυρία που αντιμετωπίζουμε όλοι είναι πολύ δύσκολη και απαιτεί σεβασμό στα προβλήματα του καθένα. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε μεθοδικά και πάντα με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Σας εύχομαι καλή χρονιά και καλή αρχή».

Στη συνέχεια έγινε η τοποθέτηση των υπαλλήλων στις υπηρεσίες όπου θα εργαστούν για τους επόμενους πέντε μήνες με στόχο την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων και αμεσότερων αναγκών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *