Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Βετεράνοι Όρμας - βετεράνοι Θεσσαλονίκης 2-4

Οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν πολλά χρόνια πίσω στο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Όρμας μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν στο παρελθόν την φανέλα της ακριτικής ομάδας και των αντίστοιχων βετεράνων της Θεσσαλονίκης. Οι βετεράνοι με τις περίτεχνες ενέργειές τους έδειξαν ότι η πείρα και η τεχνική τους έμειναν αναλλοίωτες στην πάροδο του χρόνου, ενώ για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι Θεσσαλονικείς με σκορ 2-4.

Σκόρερς
Στο 4΄ ο Κοκοβιάδης 1-0
Στο 12΄ ο Δράμπης 1-1
Στο 22΄ ο Δράμπης 1-2
Στο 35΄ ο Σιώπκας (αυτογκόλ) 1-3
Στο 59΄ ο Σίτσας 1-3
Στο 67΄ ο Χατζηλαμπρινός το τελικό 2-4.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι παρέθεσαν γεύμα στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού προς τις αποστολές των δύο ομάδων.
 
Άριστοι οι διαιτητές! Γ.Μιχαηλίδης-Χρ.Κύρρου.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΡΜΑΣ (Μυλόπουλος): Αβραμίδης, Μπλαδίνου, Σιώπκας, Παπανδρέου, Σαμαράς, Κοκοβιάδης, Ιωάννου, Μάρκου, Μυλόπουλος, Χατζηλαμπρινός, Μποζίνης. Στο Β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Τρύπκος, Μίτσκου Ι., Κοβάτσης, Παπαπέτρου, Μίτσκου Β., Μέντσης, Μπόνος, Μίτσκου Στ.
 
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Καλλιμάνης): Μποϊκόγλου, Στιψιανός, Σταυρίδης, Μπουρδαμής, Κάκογλου, Κουγιουμτζίδης, Δαγιόγλου, Σίτσας, Δράμπης, Ορφανός, Παλάσκας. Στο Β΄ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Αποστολίδης, Καπουσούζης, Λυσσαρίδης, Αναγνώστου, Σουργουντζής, Θαναηλάκης, Σπανδωνίδης, Θέμελης, Μηλιωρίτσας.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
 
Οι διοργανωτές του αγώνα αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν:Α) την ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και τους εύχονται κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

Β) τους διαιτητές του αγώνα: Γιώργο Μιχαηλίδη και Χρήστο Κύρρου για την αφιλοκερδή διαιτησία τους. Τέτοιες ενέργειες εξυψώνουν το ποδόσφαιρο και την διαιτησία του Νομού Πέλλας.
 
 
πηγη: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *