Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Μεταγραφικές ενισχύσεις προ των πυλών για τον Αλμωπό Αριδαίας

Έτοιμοι για μεταγραφικά μπαμ βρίσκονται οι διοικητικές παράγοντες του Αλμωπού Αριδαίας καθώς θεωρούν ότι μπορούν να επιτύχουν στον στόχο της ανόδου στην Γ Εθνική κατηγορία.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 




Άλλωστε το δικαίωμα αυτό το έχουν διότι προηγούνται με 5 βαθμούς από τον διώκτη τους στην Α 1 Εδεσσαϊκό και έχουν και ποιο εύκολο πρόγραμμα. Σίγουρα όμως δεν φτάνει αυτό. Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση κάτι το οποίο έχει αντιληφθεί και ο έμπειρος προπονητής κος Τυριακίδης καθώς στην επόμενη φάση θα συγκροτηθεί όμιλος με άλλες τρεις ομάδες από τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ Κιλκίς, Ημαθίας και Χαλκιδικής. Το καινούργιο όμως είναι ότι πλέον θα βγουν στην επόμενη κατηγορία 2 από τις 4 ομάδες. Αυτό σημαίνει πως αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τον Αλμωπό να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Άλλωστε η διοίκηση υπό τον κο Πρόεδρο Κώστα Γάτσο θεωρεί ότι η φυσική θέση του Αλμωπού είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες. Άλλο ένα θετικό γεγονός αποτελεί το ότι οι κερκίδες του γηπέδου στο ματς με τον Εδεσσαϊκό ήταν κατάμεστες.



Άρα ο κόσμος της Αλμωπίας αγαπά την ομάδα και θα της σταθεί στο πλευρό της σε κάθε δύσκολο βήμα. Ήδη η διοίκηση έχει καταρτίσει ένα πλάνο με ποδοσφαιριστές από επαγγελματικές κατηγορίες που μπορούν να αγωνιστούν στην ομάδα και συγχρόνως να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα. Σε πρώτη φάση θα αναζητηθεί ένας σέντερ φορ με ελαφρύ σκελετό που να έχει έφεση στο σκοράρισμα μιας και φέτος η ομάδα μπορεί να έχει βάλει τα περισσότερα γκολ, εντούτοις όμως κρίνεται ότι θα μπορούσαν να έχουν και περισσότερα.



Μια άλλη θέση που αναζητείται παίκτης είναι αυτή του επιθετικού χαφ καθώς χρειάζεται ένας μπαλαδόρος που να μπορεί να βγάζει φάσεις από πίσω. Τέλος οπωσδήποτε χρειάζεται ένας στόπερ που θα δέσει την άμυνα καθώς εκεί παρατηρούνται κενά τα οποία η ομάδα τα πληρώνει. Με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μας ο έμπειρος Βραζιλιάνος Ουέρλικτον με καριέρα στην Καλαμαριά αλλά και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες είναι ένα βήμα πριν υπογράψει και σίγουρα θα δώσει βάθος και εμπειρία στην ομάδα. Ακόμη ιδανική λύση για την άμυνα αποτελεί ο Γιάννης Ταραλίδης που έμεινε ελεύθερος από τον Κισσαμικό και μπορεί να βοηθήσει στα στόπερ. Για τον σέντερ φορ ακούγονται κάποια ονόματα καθώς έχει γίνει σχετική λίστα. Τέλος επιστρέφοντας στα play of για την άνοδο κατά τα φαινόμενο ο όμιλος που θα σχηματιστεί εκτός από τον Αλμωπό θα έχει από το Κιλκίς τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, από την Ημαθία την Νάουσα και από την Χαλκιδική μια εκ των Στρατωνίου και Καλλικράτειας.


από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *