Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Στους Προμάχους και στο αγροτικό ιατρείο του χωριού ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Τους Προμάχους επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΕ.Κ.Π.Α. και Ιατρό κ. Χρήστο Δόντσο και την Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Μαρία Γιουρούκη, με σκοπό να δει από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκεται το αγροτικό ιατρείο του χωριού, ενώ νωρίτερα υπήρξε και επικοινωνία με τον αγροτικό ιατρό.

Ο Δήμαρχος το προηγούμενο διάστημα επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξει οικονομική στήριξη για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την επισκευή του ιατρείου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κατά την συνάντηση με την Πρόεδρο, η επιλογή των Προμάχων έγινε καταρχήν με πληθισμιακά κριτήρια και κατά δεύτερον με το σκεπτικό ότι το χωριό απασχολεί πολλούς υλοτόμους εκτεθειμένους στα ατυχήματα, ενώ την πληροφόρησε ότι ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση για βοήθεια και σύντομα αναμένονται νεότερα.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *