Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ειρήνη Μήτσιου στο ialmopia [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ialmopia.gr συνάντησε στην Αριδαία την Ειρήνη Μήτσιου, υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 και μέλος της πανευρωπαϊκής συντονιστικής επιτροπής του DiEM25.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Ωραιόκαστρο, είναι μονογονέας και έχει μια κόρη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει δεκαπενταετή προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα. Δραστηριοποιείται σε ενώσεις γονέων, στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης. Συντονίζει την ομάδα γυναικών Women's Solidarity in DiEM25 με στόχο την προώθηση ζητημάτων φυλετικής ισότητας.

Ειρήνη Μήτσιου: "Στο Ευρωκοινοβούλιο διεκδικώ ως γυναίκα την εξάλειψη της έμφυλης βίας και τη βελτίωση της θέσης των γυναικών. Ως μητέρα ένα μέλλον για τα παιδιά μας χωρίς ανεργία, οικονομική κρίση και κοινωνική ανισότητα. Ως μονογονέας ένα κοινωνικό κράτος φροντίδας και στήριξης για τους αδύναμους."


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε η κα. Μήτσιου στην κάμερα του ialmopia:







ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *