Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νίκος Βακολίδης στο ialmopia [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ialmopia.gr συνάντησε στην Αριδαία τον Νίκο Βακολίδη, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 και συντονιστής του ΜέΡΑ25 και DiEM25 Ιωαννίνων.




Γεννήθηκε στα Ιωάννινα όπου και διαμένει μόνιμα από το 2008, καθώς επέστρεψε από τις σπουδές του στη Σιένα και στο Βαρέζε της Ιταλίας. Ασκεί το επάγγελμα του ορθοδοντικού σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος των ομάδων Υγείας και Τουρισμού του ΜέΡΑ25, ιδρυτικό μέλος του ελληνικού κινήματος αλληλεγγύης στον Τζούλιαν Ασάνζ και μέλος του ΔΣ του συλλόγου αποφοίτων της σχολής Ζωσιμαίας.

Νίκος Βακολίδης: "Στήριξε το ΜέΡΑ25 για να αντισταθούμε στην αποδόμηση, στην φτωχοποίηση και στην ερημοποίηση της πατρίδας μας. Για να αξιώσουμε μια Ευρώπη των λαών, των ίσων ευκαιριών και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Για να φτιάξουμε μια νέα Ευρώπη προοδευτική, καινοτόμο και οικολογική."


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε η κα. Μήτσιου στην κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *