Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Χρήστος Μπάτσης: "Αλλάζουμε σελίδα στην Αλμωπία, γιατί Εδώ Ζούμε"

"Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείξατε μέχρι τώρα. Ο ενθουσιασμός σας, ο παλμός σας και η ζωντάνια σας στις επισκέψεις μας στα χωριά του Δήμου, μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία έτσι ώστε να συνεχίσουμε δυνατά.
 

Στις 2 Ιουνίου αλλάζουμε σελίδα, για την Αλμωπία... γιατί όλοι ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ."


9 comments:

  1. ΝΑΙ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ..ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ..ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ..ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε τα έντερα σου δεν χονευεις φαινεται

      Διαγραφή
  2. ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Κ. ΜΠΑΤΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΝ ΚΙ ΕΔΩ ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΥΝΗΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, το μόνο που έκανε όλα αυτά τα χρόνια ήταν να ασκεί κριτική στον Δήμαρχο και στην ουσία να μην κάνει κανένα έργο για τον τόπο αυτό.

      Διαγραφή
  3. DIMOS ALMOPIAS MPATSI DEN EINAI MORFOTIKOS SYLLOGOS, MONO GIA EKEI KANEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι φταίει ο ίδιος που το χωριό του στήριξε δικά του ατομα; Τι πιο λογικό; Ας στήριζαν και τα αλλα χωρια κ η Αριδαια τα δικά τους ατομα! Και οκ δεν ειναι και ολοι οι δημοτικοί απο το χωριό του! Ο κόσμος ψηφίζει μη ξεχνάτε κ θα μπορούσαν να ψήφιζαν και άλλους δημοτικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν είχαμε δήμαρχο από Γαρέφι Λουτράκι Γαρέφι Λουτράκι Αριδαία που είναι το πρόβλημα;
      Έλεος λίγη λογική και φτάνει η κακία.

      Διαγραφή
  5. Ξεχνάνε όλοι ότι η Πρόμαχοι είναι το μέγαλυτερο χωριό της επαρχίας μας. Λογικό είναι να βγάζει περισσότερους συμβούλους στον δήμο Αλμωπίας. Όποιος νομίζει όμως ότι οι σύμβουλοι που βγάζει ψηφίζονται μόνο από τους συγχωριανούς τους είναι άσχετοι από εκλογές.
    Ας σταματήσει αυτή η κακία .
    Κανένας δήμαρχος δεν έχει κάνει ποτέ παραπάνω πράγματα στο τόπο καταγωγής του. (Ας μας διαψεύσει κάποιος)
    Τέρμα η κακία και η ζήλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *