Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Η άποψη των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και έξοδο προς Βορρά [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακολουθήσαμε το debate των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας κ. Μπάτση και κ. Χατζηδημητρίου που πραγματοποιήθηκε στην Πέλλα Τηλεόραση την Τετάρτη (29/5) από τον δημοσιογράφο Χ. Δημητριάδη. Διαβάστε τι απάντησαν σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με την διοίκηση του κ. Μπίνου και την οδική έξοδο προς Βορρά μέσω Προμάχων.



Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη των δυο υποψήφιων δημάρχων για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.


Μπάτσης: "Ήμουν μέλος της Δημοτικής Αρχής, όλοι δούλεψαν για το καλό του τόπου. Γίνανε λάθη, γι' αυτό και η άποψη των δημοτών δεν τους άφησε να συμμετέχουν στον β' γύρο των εκλογών. Είδε ο κόσμος σε εμάς την εργατικότητα και τη συνέπεια, γι' αυτό και εκλεχθήκαμε."


Χατζηδημητρίου: "Έγινε μια διασπαστική κίνηση μιας μεριάς δημοτικών συμβούλων. Αυτό έδειξε έλλειψη συνοχής και αποτελεσματικότητας της διοίκησης του κ. Μπίνου. Εμείς έχοντας την εμπειρία, θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε κάτι τέτοιο και να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα."






Ερώτηση: Σχετικά με την οδική έξοδο προς Βορρά μέσω των Προμάχων.


Χατζηδημητρίου: "Ο Δήμος Αλμωπίας έχει ανάγκη την οδική σύνδεση προς Βορρά. Ο Δήμος μας θα γίνει κόμβος στη νέα πραγματικότητα της περιοχής μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην επιτάχυνση των διαδικασιών. Δεν είναι προτεραιότητα μας, είναι όμως στην ατζέντα μας."


Μπάτσης: "Ως Προμαχιώτης και υλοτόμος στο επάγγελμα θεωρώ πως ξεκινάμε ανάποδα. Φταίνε οι προηγούμενοι γιατί δεν υπάρχει σύνδεση από κάτω προς την περιοχή μας. Η πρόταση μας είναι να γίνει σύνδεση με τον Αρχάγγελο και μ' αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε άμεσα να βγούμε στην ευρωπαϊκή αγορά."



3 comments:

  1. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σάκη προχώρα μπαινουμε στη τελική ευθεία για τη μεγάλη νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *