Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Νέος Δήμαρχος Αλμωπίας ο Χρήστος Μπάτσης - Δηλώσεις [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο Χρήστος Μπάτσης είναι ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας, σύμφωνα με το αποτέλεσμα του Β' γύρου των σημερινών εκλογών για την ανάδειξη νέων Δημοτικών Αρχών. Το ποσοστό ξεπέρασε το 60%, κερδίζοντας μια καθαρή νίκη απέναντι στον Σάκη Χατζηδημητρίου, ο οποίος συγκέντρωσε το 39,29% της προτίμησης του κόσμου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Δείτε τις δηλώσεις του νέου Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση:





Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό από τη μετάδοση του ialmopia ΕΔΩ


11 comments:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΑΤΣΗ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!!! ΑΞΙΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστο ελπιζουμε να δικαιωσεις οσους σε πιστεψαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΧΡΗΣΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμπρε Μπραβοο αλλλλλλμωπιαα μπατση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητήρια σε όλους σας. δουλέψτε σκληρά και αποδείξτε ότι αξίζετε την στήριξη του κόσμου. καλή δύναμη σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά έχουμε πιο πολλούς αγράμματους από τους μορφωμένους.
    Αυτό να το βλέπουν οι καθηγητές και οι δάσκαλοι της περιοχής μας γιατί όπως φαινεται δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.
    Χρήστο δείξε ότι χρειάζεται μυαλό η πολύ δουλειά κ όχι μόνο μόρφωση. Σε πιστεύουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τελικα εχουμε πιο πολλους αγραμματους αυτους που ψηφισαν Μπατση γτ ταυτιστηκαν με τον ομοιο τους εσενα ομως μια χαρα σε βρισκω μαλλον απο τους μορφωμενους που τους εταξε θα εισαι

      Διαγραφή
    2. Τον Μπάτση δεν τον ψήφισαν μόνο αγράμματοι όπως αναφέρεις, θα ήταν άλλωστε πολύ αποθαρρυντικό για τον τόπο μας να έχει τόσο μεγάλο ποσοστό αγράμματων. Τον ψήφισαν άνθρωποι που κουραστηκαν να βλέπουν τον κάθε "μορφωμένο λύκο" να κλέβει και ελπίζουν σε μια νέα διαχείριση και πρόδο του δήμου. Φάνηκε άλλωστε και από το ψηφοδέλτιο του ότι υπήρχαν μορφωμένα άτομα που τον πίστεψαν. Θεωρώ σημαντική την μόρφωση σε έναν άνθρωπο, το ότι όμως κάποιος δε σπούδασε δε σημαίνει κι ότι δεν αξίζει και πρέπει αυτομάτως να θεωρείται ανίκανος και να αποκλείεται πριν καν δοκιμαστεί, υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να του το στέρησαν και υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να μορφωθείς αν έχεις όρεξη και δε νοίζω να γνωρίζεις τόσο καλά τα πλάνα του. Και για να απαντήσω τέλος με τις ταμπέλες που βάζεις το επίπεδο μόρφωσης μου είναι αρκετά υψηλό, δεν μου έταξε τίποτα και παρ' όλα αυτά τον ψήφισα...ίσως με τον τρόπο σκέψης σου πρέπει να προβλιματιστείς για το δικό σου επίπεδο. Εντελώς φιλικά!

      Διαγραφή
  7. Μακαρι να μην απογοητεύσεις τον κοδμο που σας εμπιστευτηκε. Να μην ειστε μια από τα ιδια κ να κερδίσετε και την επόμενη τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *