Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 29/8 τα Ζώδια!



ΚΡΙΟΣ

Αναλαμβάνετε ευθύνες και θα μπορέσετε να τις καλύψετε. Όσοι έχετε εμπορικό δαιμόνιο θα κερδίσετε χρήματα με ελιγμούς αλλά και με ευελιξία. Αυτό θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας βοηθήσει να κάνετε και μελλοντικά βήματα προς το καλύτερο. Μην αφήνετε όμως να σας καπελώνουν κάποια άτομα γιατί έχετε εύνοια από συνεταιρισμούς και γνωριμίες και σίγουρα θα μειωθεί η δύναμή σας αν επηρεάζεστε από τρίτους.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά προσπαθείτε να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και να μοιραστείτε αυτό που έχετε κατά νου με τους γύρω σας. Όσο πιο ανοικτοί είστε, τόσο περισσότερο θα βλέπετε ότι ξεμπερδεύετε μια και έξω με καταστάσεις που έχουν κολλήσει. Θεωρείται πάντως καλή περίοδος για να ξελασπώσετε από κάποια οικονομικά θέματα τα οποία σας έχουν προβληματίσει. Η γνωριμία σας με έναν Δίδυμο θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε περισσότερο. Επίσης μια κρυφή σχέση με Κριό ή Ζυγό σας έχει αναστατώσει. Προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεχίζεται η επιτυχία σας και με το ερωτικό προφίλ που βγάζετε προς τα έξω έχετε μεγάλες πιθανότητες να κάνετε μια νέα σχέση η οποία θα σας βγάλει ένα πολύ καλό κομμάτι. Τα αποτελέσματα από κάποιες εξετάσεις ακόμα και αυτοκινήτου θα είναι θετικά. Γενικά έχετε διάθεση να ξεκινήσετε μια καινούργια γνώση η οποία θα σας αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν πιεστείτε λίγο η λογική σας θα είναι αρωγός σε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν, χρειάζεται όμως να προσγειωθείτε για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας κάποια πράγματα. Έχετε ανάγκη από λογική προσέγγιση γιατί τις πιο πολλές φορές παρεμβαίνει το συναίσθημα και λειτουργείτε παρορμητικά ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχετε έντονο θυμό. Η ένταση που έχει δημιουργηθεί με έναν Δίδυμο ή Τοξότη σας βάζει στην πρίζα να μάθετε περισσότερα πράγματα για μια υπόθεση που σας απασχολεί από κοινού και με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ποιά είναι τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει.



ΛΕΩΝ

Ήρθε επιτέλους η ώρα σας να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα γίνουν πολλά πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από τις δυσκολίες και τις περίεργες καταστάσεις που είχατε επωμιστεί. Η πιθανή μελαγχολία θα υποχωρήσει και στην θέση της θα μπει η δράση και η μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας. Θα προχωρήσετε άμεσα σε κάποιες τομές και όλα τα κακώς κείμενα σιγά σιγά θα τα λύσετε. Η επαφή σας με τον Υδροχόο ίσως να δυσκολέψει γιατί εσείς θα σηκώσετε μπαϊράκι και δεν θα ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε και μια επιτυχία πολύ μεγάλη η οποία θα σας καθιερώσει σε ένα τομέα που έχετε αγωνιστεί για αυτό.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ελαφρώς αναστατωμένοι γιατί έχετε πολλά να κάνετε. Κυρίως εσείς που ασχολείστε με την διδασκαλία ή είστε σε φάση που παίρνετε γνώσεις και μαθήματα ίσως να διχαστείτε γιατί δεν ξέρετε προς τα πού τελικά να κινηθείτε. Μείνετε με την λογική σας και την προσωπική σας ταυτότητα για λίγο. Για να μην γίνουν λάθη και μπερδέματα που μετά θα σας κοστίσουν σε χρόνο. Αν έχετε αμφιβολίες για την σχέση σας με έναν Δίδυμο ή έναν Ιχθύ καλό είναι να μην κάνετε κανένα βήμα μέχρι να βγάλετε συμπεράσματα μέσα από την καρδιά σας.



ΖΥΓΟΣ

Συνεχίζεται κατά κάποιο τρόπο η εύνοια σας, αφού έχετε την δυνατότητα να ομορφύνετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία της καθημερινότητάς σας. Μια οικονομική επιτυχία θα σας δώσει την άνεση να ξεμπλέξετε με λογαριασμούς και άμεσες υποχρεώσεις. Η δυνατότητα που μπορεί να σας παρέχει ένα άτομο που ασχολείται με υποθέσεις εξωτερικού θα σας βοηθήσει, ώστε να καταλήξετε, όσοι σπουδάζετε, να κάνετε μια καλή κίνηση η οποία είναι υπέρ σας. Όσο για τα ερωτικά, αν ανοίξατε την καρδιά σας και έχετε νιώσει την αγάπη θα δείτε ότι θα γίνουν πολύ καλά πράγματα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευελιξία σας θα βοηθήσει ώστε να μην κολλάνε οι υποθέσεις σας και γίνονται αφόρητα κουραστικές. Αν επιχειρήσετε να κάνετε νέες παρέες θα σας κάνει καλό γιατί θα δείτε ότι τα δεν είναι μερικά πράγματα έτσι όπως είχαν καρφωθεί μέσα στο κεφάλι σας. Αν επιθυμείτε να κάνετε μια συνεργασία ίσως είναι καλύτερα να δοκιμάσετε να μιλήσετε πιο ανοικτά με έναν Δίδυμο. Όσο πιο ανοικτοί είστε τόσο θα βρίσκετε λύσεις για οικονομικά μπλοκαρίσματα που κάθε λίγο και λιγάκι σας χαλάνε την διάθεση.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε εμπειρίες, γνώσεις και ακόμα και τα εσώψυχά σας με έναν Δίδυμο ή ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σας. Επειδή μπορεί τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι να δείτε ότι κάποια πράγματα έχουν βελτιωθεί, χρειάζεται να ανανεώσετε κάποιες απόψεις σας που σας κρατάνε καρφωμένους και δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα ενώ η καρδιά σας το λαχταράει. Η επαφή με Παρθένο είναι πολύ δημιουργική αλλά συγχρόνως και δύσκολη.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αναλάβει να κάνετε ανοίγματα μέσα στην δουλειά σας τα οποία όμως για να γίνουν θα χρειαστείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να γίνετε πιο επικοινωνιακοί ή κοινωνικοί. Η δύναμη της λογικής και της πρακτικότητας θα λειτουργήσει καλύτερα αν τα βάλετε όλα σε μια τάξη και δεν υπερβάλλετε σε υποθέσεις και καταστάσεις. Αν έχετε αφήσει πίσω σας μια σχέση η οποία κατά τα δικά σας μέτρα δεν σας έκανε, μην νομίζετε ότι θα σας αφήσει ήσυχους. Το Λιοντάρι μπορεί να είναι ένα από αυτά τα άτομα το οποίο θα πρωταγωνιστήσει και πάλι αλλά αφού εσείς κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ήδη δει κάποια καλά αποτελέσματα τα οποία θα σας κάνουν να αναθαρρήσετε και θα αρχίσετε να επαναπροσδιορίζετε τα γεγονότα. Είναι σημαντικό να έχετε μπροστά σας προοπτικές οι οποίες θα σας αφαιρέσουν το άγχος και την φοβία. Αν προβληματίζεστε με την σχέση σας για έναν Παρθένο θα δείτε ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα από ό, τι περιμένατε. Η διαδικασία είναι εύκολη αρκεί να δεχτείτε με την προσωπικότητά σας κάποια πράγματα που μπορεί να σας ξενίζουν. Η λεπτομέρεια, η ανάλυση και η πράξη ίσως να είναι αυτά που σας εμποδίζουν να περάσετε σε μια άλλη κατάσταση πιο οργανωμένη και ιδιαίτερη.



ΙΧΘYΕΣ

Έχετε αμφιβολίες για το αν έχετε οργανώσει καλά τον χρόνο σας σε σχέση με τις δουλειές που σας έχουν πέσει μαζεμένες ή αν έχετε κάνει την κατάλληλη επιλογή προσώπου από το οποίο ίσως περιμένατε πολύ περισσότερα. Σίγουρα είναι μια εποχή που έχετε μεγάλο ξεκαθάρισμα σε όλα τα επίπεδα και περισσότερο τώρα θα φανούν, αν έχετε γύρω σας καλούς συνεργάτες ή όχι. Θα υπάρχει δυσκολία αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε επιτέλους τι σας κάνει και τι όχι. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο και Παρθένο θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ξεκάθαροι με τα αιτήματά σας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *