Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 64.000 παιδιών που θα εισαχθούν στους παιδικούς σταθμούς με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Στις 20 Αυγούστου είχαν ανακοινωθεί οι προσωρινοί πίνακες με τις εν δυνάμει ωφελούμενες μητέρες και τις απορριπτέες αιτήσεις και ακολούθησε τριήμερη διαδικασία της υποβολής ενστάσεων
 
Ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής τα ονόματα των ωφελούμενων μητέρων, τα παιδιά των οποίων θα εισαχθούν σε συγκεκριμένους παιδικούς σταθμούς βάσει του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε μετά τις 11 το βράδυ και τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Να θυμίσουμε ότι στις 20 Αυγούστου είχαν ανακοινωθεί οι προσωρινοί πίνακες με τις εν δυνάμει ωφελούμενες μητέρες και τις απορριπτέες αιτήσεις και ακολούθησε τριήμερη διαδικασία της υποβολής ενστάσεων.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κοινωνικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Συκεών Σίμος Διανιηλίδης, «περίπου 13.500 με 14.000 παιδιά θα μείνουν εκτός αν δεν αυξηθούν τα κονδύλια από το κράτος».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *