Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό και έναν τραυματία στην Πέλλα

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην περιοχή του Πενταπλάτανου Γιαννιτσών.


Θανάσιμα τραυματίστηκε ο ένας επιβάτης της μηχανής, μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ αυτοκινήτου, ενώ η συνεπιβάτης του μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο.


Αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Στις 22.08.2013 το βράδυ, στα Γιαννιτσά Πέλλας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και επέβαινε μία 20χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό της 20χρονης επιβάτιδας της δίκυκλης μοτοσικλέτας. Ο 18χρονος συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *