Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας μοναδικός επίγειος παράδεισος!

Τα νησιά Σαμόα στο νότιο Ειρηνικό Ωκεανό είναι γνωστά για τα εντυπωσιακά θαλάσσια τοπία, με μεγάλες λευκές αμμουδιές και φοίνικες που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Ιδανικός προορισμός για όποιον δεν βαριέται ποτέ το απέραντο γαλάζιο, και όχι μόνο! Τα νησιά άλλωστε κρύβουν πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες τους. Μία από αυτές ονομάζεται Sua Ocean Trench και βρισκεται στο χωριό Lotofaga των Σαμόα, γνωστή στους ντόπιους ως η «μεγάλη τρύπα Sua».

Πρόκειται για μια εκπληκτική φυσική «πισίνα», βάθους 30 μέτρων, που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση, η οποία φτάνει μέχρι το νερό και αλλάζει αποχρώσεις ανάλογα με την εποχή του έτους. Μια απλή ξύλινη σκάλα τοποθετήθηκε σε ένα σημείο της και έτσι οι επισκέπτες όχι μόνομπορούν να τη θαυμάσουν από ψηλά αλλά να βουτήξουν κιόλας στα γαλαζοπράσινα νερά της. Η περιοχή αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στους ταξιδιώτες τόσο με την ομορφιά του φυσικού τοπίου όσο και με τη διαφορετικότητά του.









ΠΗΓΗ: perierga

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *