Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής



To γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για τη σύλληψη Ν. Μιχαλολιάκου και Ηλ. Κασιδιάρη αλλά και των άλλων μελών της Χρυσής Αυγής.

Εκτενή ρεπορτάζ σε ζωντανή σύνδεση από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Το BBC αναφέρει: "Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολίακο, με την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής".

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από την έκρηξη οργής για τη δολοφονία του "αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα".

Η κυβέρνηση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του BBC, πραγματοποίησε εφόδους σε αρχηγεία της Χρυσής Αυγής, έπειτα από την έκρηξη οργής που προκάλεσε η δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

"Η κυβέρνηση ξεκίνησε έρευνα γύρω από τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, η οποία απέσπασε περίπου 7% στην εκλογική αναμέτρηση του 2012".

Επισημαίνει δε, πως τους τελευταίους μήνες η Χρυσή Αυγή έχει κατηγορηθεί για επιθέσεις εναντίον μεταναστών και πολιτικών αντιπάλων της.


πηγή: News247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *