Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε το τουρνουά φιλικών αγώνων μεταξύ ΦΟΑ & Iκάρων Γιαννιτσών

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της η Ακαδημία μπάσκετ 'Ικαροι" Γιαννιτσών διοργάνωσε αθλητική εκδρομή στην Αριδαία, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013.


Διεξήχθησαν αγώνες μπάσκετ στο κλειστό Γήπεδο της Αριδαίας με οικοδεσπότη το Φ.Ο. Αριδαίας και δώθηκε η ευκαιρία στους αθλητές και αθλήτριες των "Ικάρων" ν' αγωνιστούν σε φιλικό κλίμα με αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των γηπεδούχων, αναπτύσοντας έτσι το συναίσθημα της συλλογικής συνεργασίας ,της ευγενούς άμιλλας ,της ομαδικότητας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων κυμάνθηκε ως εξής:

ηλικία 2004-2005-2006, αγόρια 10:00 π.μ.
ηλικία 2002-2003, κορίτσια, 10:00 π.μ.
ηλικία 2002-2003 αγόρια, 11:00 π.μ.
ηλικία 2000-2001, αγόρια, 12:00 π.μ
ηλικία 1999-2000, κορίτσια, 13:00 π.μ.

Πλήρως ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή και τη διάθεση των παιδιών έμειναν οι υπεύθυνοι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος.

'....Ευχαριστούμε τον Νίκο Σιάγα και το Φ.Ο.Αριδαίας για τη φιλοξενία και την επιτυχία του πολύ όμορφου τουρνουά! Δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά ν'απολαύσουν ένα όμορφο μπασκετικό πρωινό και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι...Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Περιμένουμε κι εμείς με τη σειρά μας τους φίλους μας από την Αριδαία ,στα Γιαννιτσά, για την διοργάνωση ενός αντίστοιχου πετυχημένου τουρνουά!......"( Σπόντης Νίκος)

".....Με ικανοποίηση και χαρά φεύγουμε από την Αριδαία, με τις μπασκετικές μας αποσκευές γεμάτες καλάθια, αγωνιστικότητα και ασίγαστο πάθος!Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες μας αλλά και στους αντιπάλους.....'Ηταν η αρχή μιας σειράς φιλικών αγώνων για τους μικρούς μας φίλους, που θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς...Καλή συνέχεια σε όλους!!....".(Σερέτης Θεολόγος)

"....Ήταν μια γιορτή του μπάσκετ που όλοι ευχαριστηθήκαμε, αθλητές-τριες,προπονητές και γονείς...Η αγωνιστικότητα και το θέαμα που προσέφεραν όλα τα παιδιά μας αποζημείωσε.Ευχαριστούμε την Ακαδημία των Ικάρων Γιαννιτσών που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Καλή αθλητική σεζόν σε όλους και υγεία πάνω απ' όλα!..." ( Σιάγας Νίκος)..
 
 
Πηγη:foaridaias.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *