Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Θεοδώρα Τζάκρη: Κοντά στον Τσίπρα, στον Λοβέρδο ή στην Αλμωπία!

Αυτό και αν θα είναι έκπληξη. Ενώ αρκετοί είναι αυτοί που εμφανίζουν τη Θεοδώρα Τζάκρη κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, ορισμένοι που γνωρίζουν τα παρασκήνια της κεντροαριστεράς αναφέρουν ότι κερδίζει έδαφος το σενάριο να προσεγγίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο και τη '' συμφωνία για τη νέα Ελλάδα''.

Οι παροικούντες τη χαριλάου τρικούπη γνωρίζουν ότι η Θεοδώρα Τζάκρη του χρωστά πολλά, γιατί τη στήριξε στο παρελθόν, όταν και οι δύο βρίσκονταν στο ίδιο κόμμα. Πάντως, κρατήστε και το σενάριο που την εμφανίζει να μεταπηδά στην Αυτοδιοίκηση, διεκδικώντας τον δήμο Αλμωπίας!



πηγη:από το ένθετο της εφημερίδας παραπολιτικά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *