Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 22/12 τα Ζώδια!

Δεν ξέρεις ποτέ πόσο δυνατός είσαι, αν δεν έρθει ένα εμπόδιο για να χρησιμοποιήσεις την δύναμη αυτή.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια μεγάλη έκπληξη ίσως από φίλους ή από άτομα που έχετε πολύ καιρό να τα δείτε. Η καλή παρέα πάντα σας κάνει καλό και κυρίως αν έχετε φίλους Τοξότες η Υδροχόους.
Έρωτας: Έχετε προχωρήσει σε κάποιες τομές γιατί δεν μπορείτε πλέον να περιμένετε κυρίως έναν Ζυγό ο οποίος δεν είναι ξεκάθαρος. Από εδώ και πέρα θα κάνετε την ανατροπή σας. Αν ακολουθήσει κάποιος καλώς αλλιώς θα τον αφήσετε πίσω σας. Το Λιοντάρι μπορεί να σας ακολουθήσει σε οποιαδήποτε τρέλα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Παίρνετε κάποια χρήματα με τα οποία καλύπτετε υποχρεώσεις αλλά είστε πολύ μετρημένοι, περισσότερο από άλλες φορές γιατί δεν θέλετε να κάνετε κάτι υπερβολικό, παρόλο που θέλετε να αγοράσετε κάτι ακριβό για να το κάνετε δώρο.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε πάρει πολύ σοβαρά μια κατάσταση και προσπαθείτε να ανταποκριθείτε με όλη σας την δύναμη σε αυτό που έχετε αναλάβει. Η δοκιμασία σας είναι πολύ μεγάλη αν μπείτε σε φάση ανταγωνισμού.
Έρωτας: Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα δυναμώσει υπερβολικά αλλά είναι δύσκολη γιατί μπορεί να σας χωρίζει ένα κομμάτι από το παρελθόν που μπορεί να σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Ο Τοξότης ανοίγεται και ίσως να σας κομπλάρει με την ειλικρίνειά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ανταγωνιστικά μια κατάσταση και ίσως να κολλήσετε σε ένα κομμάτι που μπορεί να σας δημιουργεί αδιέξοδο. Εδώ χρειάζεστε το πρακτικό μυαλό του Ταύρου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θέλετε να είστε το επίκεντρο και θα τα καταφέρετε γιατί είστε πιο ζεστοί από άλλες φορές και αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερο προσωπικό μαγνητισμό.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν αμφιβάλει για τα συναισθήματά σας. Για αυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να αντιδράσετε με την καλή έννοια και να κινηθείτε αναλόγως.
Καριέρα & Οικονομικά: Ασχολείστε με διαφορετικά πράγματα αλλά τα καταφέρνετε πάρα πολύ καλά γιατί έχετε μέσα σας εσωτερική σταθερότητα. Ο λόγος είναι ότι έχετε μια έντονη δημιουργικότητα η οποία σας βοηθάει και να προετοιμάσετε το έδαφος.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οι απαιτήσεις σας θα είναι αρκετά μεγάλες και θα σας κάνουν να χαλάσετε αρκετά χρήματα ή για να φτιάξετε την εμφάνισή σας ή για να γίνετε το επίκεντρο.
Έρωτας: Ο έρωτας καλά κρατεί και επειδή μετράει το να είστε ζεστοί και δοτικοί θα αναστατώσετε στο πέρασμά σας. Πιθανόν ο Υδροχόος να σας κάνει μια έκπληξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε στόχο να εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις με στόχο την εξάπλωση των ιδεών σας. Πάντως θα υπερβάλλετε με κάποια έξοδα τα οποία μπορεί να τα κάνετε για επίδειξη ή για την προσωπική σας προβολή. Η αγορά χρυσού ή κάποιων προσωπικών αντικειμένων θα σας ικανοποιήσει πάρα πολύ.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Η δυναμική σας εμφάνιση θα μετρήσει πάρα πολύ γιατί θα περάσετε με την προσωπικότητά σας τα μηνύματά σας.
Έρωτας: Είστε πάρα πολύ δοτικοί και ερωτικοί και αυτό θα μετρήσει γιατί θα νιώσετε, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, σαν να μην πέρασε μια ημέρα από την πρώτη στιγμή του έρωτά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι θα κερδίσετε σήμερα και ίσως θα ήταν καλό να παίξετε και ένα τυχερό παιχνίδι ή ακόμα να ρισκάρετε, συζητώντας με κάποια πρόσωπα τις ιδέες σας. Πιθανόν να βρεθεί εύκολη λύση για την εφαρμογή τους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η καρδιά σας χρειάζεται να ανοίξει και να βγείτε έξω από την σούπερ λογική σας. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποφορτιστείτε από το άγχος και την στεναχώρια.
Έρωτας: Αν αφεθείτε στην μαγεία των Χριστουγέννων έστω και μια στιγμή θα δείτε την σχέση σας με ένα πολύ θετικό μάτι. Ακόμα και να περνάτε προβλήματα ίσως με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσετε να ξεπεραστούν.
Καριέρα & Οικονομικά: Δώστε σημασία στο ένστικτό σας και ακολουθήστε την πορεία που σας δείχνει γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε κάτι που είναι μπορεί να μην το βλέπετε.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη διάθεση για αυτό θα είστε το κέντρο της παρέας με το κέφι σας. Πιθανόν να αναλάβετε κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις σας και καλό είναι πάνω στον ενθουσιασμό σας να μην τάξετε πράγματα τα οποία δεν είναι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα.
Έρωτας: Έχετε την λάμψη και την μαγική δύναμη να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν να γοητευτείτε από έναν Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιμετωπίζετε με μια προσωπική δύναμη τα δικά σας θέματα. Κυρίως θα μπορέσετε να εξοστρακίσετε μια εμμονή που έχει ένας Παρθένος μαζί σας, δείχνοντάς σας ότι δεν τον φοβόσαστε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και ίσως να φανείτε πολύ μεγαλόψυχοι ή ακόμα και συγχωρητικοί. Για αυτό μπορεί να τα βρείτε με ένα φίλο που ίσως να είναι Υδροχόος.
Έρωτας: Έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε τον δρόμο της καρδιάς και πιθανόν να δώσετε άφεση σε ένα πρόσωπο που άθελά του ίσως να σας έχει πληγώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως οι επιθυμίες σας να είναι πιο μεγάλες από την πραγματικότητά σας για αυτό καλό είναι να ακολουθήσετε το πάν μέτρον άριστον.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε γενικά αισιόδοξοι και προς το παρόν πολύ θετικοί με κάθε καινούργιο που ανακαλύπτετε. Όταν ξεπερνάτε το φόβο είναι το δυνατό σας όπλο. Χρησιμοποιήστε το και θα δείτε ότι δεν θα χάσετε.
Έρωτας: Ανακαλύπτετε την ερωτική σας διάθεση και αυτό σας βοηθάει να ξεσκάσετε για λίγο. Το Λιοντάρι με την σταθερότητά του σας δίνει κάτι παραπάνω και αυτό σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις σε ένα οικονομικό θέμα και πιθανόν να κερδίσετε κάτι άμεσα. Παίξτε και ένα τυχερό παιχνίδι ή λαχείο μπορεί και να κερδίσετε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Να ακούσετε τα βαθιά σας συναισθήματα γιατί κάπου θέλουν να σας οδηγήσουν. Μερικές φορές τα αμφισβητείτε ή δεν τα ακούτε γιατί μπορεί να σας πιέζουν να δείξετε συγχώρεση σε ένα πρόσωπο ή σε μια ομάδα ατόμων που δεν σας είχαν υποστηρίξει.
Έρωτας: Έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από ό, τι νομίζετε και παρόλο που δεν το παραδέχεστε σας ενοχλεί βαθιά η στάση ενός Λιονταριού. Θα θέλατε να αναγνωρίζει πολύ περισσότερο την προσφορά σας. Εσείς κάντε μια υποχώρηση και θα δείτε ότι δεν θα χάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν οι απαιτήσεις των γύρω σας να είναι μεγαλύτερες από τις δυνατότητές σας. Ίσως η πραγματικότητά σας να χρειάζεται μεγαλύτερη τόλμη αλλά σε συνδυασμό με ένα μέτρο ισορροπίας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε αναλάβει να στηρίξετε και να δώσετε την ενέργειά σας στους γύρω σας για αυτό πιθανόν να απομακρυνθείτε από τα δικά σας θέλω. Η φροντίδα ενός φίλου σας κάνει καλό και πιθανόν να ξεχωρίσετε και ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι.
Έρωτας: Έχετε κάποια προβλήματα έκφρασης και πιθανόν εδώ και καιρό να σας έχουν κατηγορήσει για αυτό. Όμως αν μιλήσετε θα δείτε ότι θα εκτονωθούν όλα και θα γυρίσουν υπέρ σας. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που σας δίνει αγάπη και προστασία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες οι οποίες δεν είναι και πολύ εύκολο να τις ξεπεράσετε εκτός αν παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και δεν εξαπατηθείτε από ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας λέει κάποια άλλα πράγματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε μια συζήτηση που μπορεί να έχει αναφορά στο εξωτερικό.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε προσωπική εκτίμηση κάποιων πραγμάτων και αυτό χρειάζεται να το κρατήσετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα επιβεβαιωθείτε πιο εύκολα. Το πρόγραμμά σας το σημερινό θα είναι κάπως δύσκολο γιατί πρέπει να είστε απόλυτοι σε κάποια πράγματα.
Έρωτας: Η σχέση με ένα Λιοντάρι για να κρατήσει χρειάζεται να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο του γιατί μερικές φορές δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως τα περιμένετε. Επίσης η επαφή με έναν Τοξότη είναι πολύ καλή γιατί οι συζητήσεις σας βοηθάνε και σας εκτονώνουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο εγωισμός μερικές φορές είναι γόνιμος αλλά τώρα ίσως να μην σας κάνει πολύ καλό γιατί γίνονται λάθη. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να εκτιμήσετε σωστά κινήσεις συνεργατών σας. 
 
ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *