Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Στις 28 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για τις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις

Παρατείνεται έως τις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων της μισθολογικής περιόδου, από τον Δεκέμβριο του 2013 έως και 28/02/2014.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αναφέρει ότι η παράταση δόθηκε λόγω της ένταξης στην Α.Π.Δ. του ΙΚΑ ΕΤΑΜ των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ Ε.Τ.Ε.Α, Τ.Α.Π.Ι.Τ. και Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω

Διευκρινίζεται πάντως ότι η καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο νόμος.





ΠΗΓΗ: real.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *