Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Οδηγίες για διοριστέους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

Η Ανεξάρτητη Αρχή καλεί με χθεσινή ανακοίνωσή της όσους περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από την 1η Ιανουαρίου 2009 και μετά βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν διορίστηκαν μέχρι σήμερα, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, ενδεχομένως και προσόντα τους, δηλαδή:

* τίτλους σπουδών

* μεταπτυχιακούς τίτλους

* ξένες γλώσσες.

Η πρόσκληση απευθύνεται και σε όσους έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση-αναπλήρωση αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε από την 1η Ιανουαρίου 2009 και μετά, και παραμένουν αδιόριστοι μέχρι σήμερα. Προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, οι επιτυχόντες θα πρέπει να μπουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΑΣΕΠ που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του, δηλαδή: www.asep.gr. Το χρονικό διάστημα που έχουν στη διάθεσή τους είναι μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 9 το βράδυ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξης:

* Η καταγραφή στοιχείων-προσόντων προϋποθέτει την εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ. Οσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε αυτές (δηλαδή όσοι δεν διαθέτουν ήδη όνομα μέλους και κωδικό πρόσβασης στις online υπηρεσίες) πρέπει προηγουμένως να ταυτοποιηθούν στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), στη διαδρομή: Online Υπηρεσίες -> Αίτηση Ταυτοποίησης Υποψηφίων. Για την ταυτοποίηση απαιτείται η ύπαρξη ενεργού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στο οποίο, με την ολοκλήρωση υποβολής της αίτησης ταυτοποίησης, θα αποσταλούν οι κωδικοί πρόσβασης που θα επιτρέπουν την είσοδο στο σύστημα καθώς επίσης και σχετικός σύνδεσμος ενεργοποίησης του λογαριασμού.

* Οι ενδιαφερόμενοι, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης, πρέπει ακολουθώντας τη διαδρομή Online Υπηρεσίες -> Λίστα Ηλεκτρονικών Αιτήσεων να επιλέξουν «Νέα Αίτηση» και στο πεδίο «Διαγωνισμός/Προκήρυξη» να επιλέξουν «Καταγραφή/Επικαιροποίηση μη Διορισθέντων Επιτυχόντων».

* Για την ορθή συμπλήρωση των πεδίων της εφαρμογής δίδονται στους υποψηφίους ηλεκτρονικά αναλυτικές οδηγίες, ειδικά κείμενα βοήθειας, δυνατότητα επιλογής από λίστες τιμών και παραδείγματα συμπλήρωσης ανά πεδίο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν με ακρίβεια και πληρότητα τα πεδία της εφαρμογής που αντιστοιχούν στα στοιχεία και προσόντα τους (τίτλοι σπουδών, μεταπτυχιακοί τίτλοι, ξένες γλώσσες).

* Οσοι θέλουν περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη διαδικασία μπορούν να απευθύνονται: στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (τηλ.: 213-1319100) από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ (Τηλ.: 213-1319137, 132, 141, 124, 131) από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

* Για να είστε σίγουροι ότι έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία, θα πρέπει στο τέλος να εμφανισθεί στην οθόνη η σχετική ειδοποίηση «επιτυχούς υποβολής» και ο Αριθμός Πρωτοκόλλου συνοδευόμενος από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στο e-mail που έχει δηλώσει κάθε ενδιαφερόμενος.









ΠΗΓΗ: enet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *