Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Νίκη μέσα στο Αιγίνιο και πρώτη θέση μετά από 10 χρόνια για Φ.Ο.Α ! (66-74)

Σε ένα παιχνίδι του οποίου το χαρακτηριστικό ήταν οι δυνατές μονομαχίες ο Φ.Ο.Α βγήκε αλώβητος και πήρε την νίκη που ήθελε ώστε να τερματίσει στην 1η θέση της κανονικής περιόδου έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια!


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Αιγινιακό που με βασικό όπλο τον πολύ καλό καί χθες Κατσιάνο(έβαλε τους πρώτους 15 πόντους της ομάδας του!!) και το σκληρό παιχνίδι προηγήθηκε στο 1ο δεκάλεπτο με 21-18.Στο 2ο δεκάλεπτο ο Αιγινιακός συνέχισε το σκληρό παιχνίδι που πήγε πολλές φορές να ξεφύγει σε αντιαθλητικό επίπεδο και με εύστοχα σουτ από την περιφέρεια πήγε στα αποδυτήρια με την μεγαλύτερη διαφορά του παιχνιδιού (39-33).

Όπως συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα της Αριδαίας βγήκε αφηνιασμένη στο 2ο ημίχρονο και παίζοντας εξαιρετική άμυνα, καθώς κατάλαβε πως οι διαιτητές επέτρεπαν το σκληρό παιχνίδι, πέρασε μπροστά στο σκόρ στο 3ο δεκάλεπτο με 56-57.

Στο ίδιο μοτίβο και το τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με την ομάδα του Φ.Ο.Α όμως να είναι ακόμα πιο βελτιωμένη και να μην αφήνει την γηπεδούχο ομάδα να κοντέψει πιο πολύ από τους 2 πόντους.Εξαιρετική άμυνα,κανένα χαμένο ριμπάουντ και με τον Μακρόπουλο(ξανά) να βάζει το κρισιμότερο τρίποντο του αγώνα (66-71) ο Φ.Ο.Α πέρασε θριαμβευτής από το Αιγίνιο με το τελικό 66-74 να του δίνει την πρώτη θέση μετά απο 10 ολόκληρα χρόνια.

Έτσι η τοπική μας ομάδα, εφόσον κερδίζει την τελευταία αγωνιστική άνευ αγώνα το Λιτόχωρο, προετοιμάζεται από σήμερα για τα play-off όπου θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την ομάδα της Έδασσας η οποία παρά τα μεγάλα λόγια του καλοκαιριού βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς πολλά λάθη η διαιτησία των Σαρακελίδη και Χαρακλιά οι οποίοι όμως σε πολλές φάσεις επέτρεψαν το πολύ σκληρό παιχνίδι. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Φ.Ο.Α αγωνίστηκε χωρίς τους Υφαντίδη και Τζανή!


Δείτε του πόντους των ομάδων:

AOK AIΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Kισκινίδης, Κατσιάνος 21(3), Βουλτσίδης 2, Τερζής 5(1), Στάμος 7(1), Τοπαλίδης, Τσικούρας, Κολαξίδης 9, Αναστασιάδης 3(1), Μελίδης 4, Μωυσίδης 15(2).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Λούσης): Κανονίδης Γ., Κανονίδης Ι., Μαυρίδης, Τοπαλίδης 14, Χαραλαμπίδης 20, Μπεγλόπουλος 12, Παπαβραάμ 4, Αβραμίδης 4(1), Τσεκούρας 2, Μακρόπουλος 18(3).




πηγή:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *