Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

«Στη διαδικασία αφύπνισης ο Σουμάχερ»

«Στη διαδικασία αφύπνισης ο Σουμάχερ»Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει παρουσιάσει κάποια βελτίωση και η μάνατζερ του τόνισε πως είναι στη διαδικασία αφύπνισης.

Ο Γερμανός πιλότος παραμένει σε κώμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ με τους γιατρούς να μην έχουν δει εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με την ατζέντη του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ: «Ο Μίκαελ είναι ακόμα στη διαδικασία αφύπνισης και αυτή η φάση μπορεί να κρατήσει πολύ». Αλλωστε, δύο μήνες τώρα δεν έχει ξυπνήσει από το κώμα και αυτό είναι αποθαρρυντικό.

Ο καθηγητής νευροχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Τιπού Αζίζ ανέφερε: «Δεν αποτελεί καλό οιωνό το γεγονός ότι δεν έχει ξυπνήσει ακόμα και αυτό συνεπάγεται πως η ζημιά ήταν εξαιρετικά σοβαρή και ότι η πλήρης ανάκαμψη είναι απίθανη».




πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *