Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Διαλύει την BMW Μ6 του με βαριοπούλα (vid)

Διαλύει την BMW Μ6 του με βαριοπούλα (vid)
Ο Pourmohseni Hadi αποφάσισε να δημοσιοποιήσει εκ νέου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την BMW M6 του, αυτή την φορά επιλέγοντας να την κάνει θρύψαλα έξω από τη Διεθνή 'Εκθεση της Γενεύης!

Προφανώς, ο Ιρανικής καταγωγής επιχειρηματίας Pourmohseni Hadi, έχει άπλετο χρόνο, μεγάλη οικονομική άνεση και πάνω απ΄ όλα αρκετή οργή μέσα του, ώστε να επισκευάσει την BMW M6 του να τη στήσει έξω από τη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης και να την διαλύσει για 2η φορά με μια βαριοπούλα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την BMW του που ξεπερνά σε αξία τα 120.000 ευρώ. Παραπονιόταν για κραδασμούς, τριγμούς και διάφορους άλλους θορύβους κατά την αλλαγή σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων.


Δείτε το video:






Πηγή newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *