Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας

Συνεδριάζει την Τρίτη 15/4 στις 7 μ.μ. το Δημοτικό Συμβουλίου Πέλλας για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Έγκριση της αριθμ. 29/2014 απόφαση του Δ/κού Συμβουλίου του ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας που αφορά τον απολογισμό εσόδων – εξόδων του για το οικονομικό έτος 2012.

2) Έγκριση της αριθμ. 28/2014 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου του ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας που αφορά την επαναυποβολή προς έγκριση του Ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του.

3) Έγκριση απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας για το έτος 2013.

4) Έγκριση απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας για το έτος 2013.

5) Διοικητική αποβολή από τμήματα των 66 και 67 οικοπέδων του Ο.Τ. 11 της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λουκά του Δήμου Πέλλας.

6) Αποδοχή από το Δ.Σ Πέλλας των ιδιωτικών συμφωνητικών – χρησιδανείων που αφορούν στην παραχώρηση τμήματος 20 τ.μ. από ιδιώτες στο Δήμο Πέλλας.

7) Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Ασφαλτόστρωση δρόμων Δημοτικών Διαμερισμάτων και συν/σμών Δήμου Πέλλας.

8) Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Αποκατάσταση φθαρμένων οδοστρωμάτων Δ.Ε Κύρρου του Δήμου Πέλλας

9) Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Αποκατάσταση ασφαλτοστρωμένων οδών στην πόλη της Κρύας Βρύσης.

10) Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: Συντήρηση πεζοδρομίων και κρασπέδων στο Τ.Δ. Γιαννιτσών.

11) Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: Αγροτική οδοποιϊα Δ.Δ Μυλοτόπου. 

12) Παραχώρηση παροχών για άρδευση από το αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή Μαπϊρια της Τ.Κ. Αραβησσού.

13) Τροποποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσης και αναμόρφωση πρ/σμού οικ. έτους 2014 για την υλοποίηση προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Φόρουμ για την αστική Ασφάλεια (E.F.Y.S).

14) Διαγραφή οφειλών.

15) Αναμορφώσεις πρ/σμού οικονομικού έτους 2014.

16) Διοργάνωση της 4ης Ανθοέκθεσης 2014 Δήμου Πέλλας

17) Χορήγηση αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών.

18) Αιτήσεις – διάφορα έγγραφα.


Ακόμη, νωρίτερα στις 6.30 μ.μ. , θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση με μοναδικό θέμα τον καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στους συνδυασμούς των υποψηφίων για την προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών, σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ. πρωτ. 10474/13-3-2014 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών.



Δήμος Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *