Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Διάταγμα για την αποκατάσταση των Τατάρων υπέγραψε ο Πούτιν

Διάταγμα για την αποκατάσταση των Τατάρων υπέγραψε ο ΠούτινΔιάταγμα με το οποίο αποκαθίστανται οι Τάταροι της Κριμαίας και άλλες μειονότητες που είχαν υποφέρει επί ημερών Στάλιν υπέγραψε τη Δευτέρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Έχω υπογράψει ένα διάταγμα για να αποκατασταθεί ο ταταρικός πληθυσμός της Κριμαίας, ο αρμενικός πληθυσμός, οι Γερμανοί, οι Έλληνες -όλοι εκείνοι που υπέφεραν στη διάρκεια των διώξεων του Στάλιν», δήλωσε ο Πούτιν.

Μέλη της ισχυρής μουσουλμανικής ταταρικής μειονότητας, που αριθμεί 300.000 άτομα τα οποία αποτελούν περίπου το 15% του πληθυσμού της Κριμαίας, αντιτάχθηκαν στην προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία.




πηγή:ertopen.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *