Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τουρνούα μπάσκετ με συμμετοχή των ακαδημιών των Ικάρων Γιαννιτσών και των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, την Κυριακή 11 Μαίου 2014, το Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσαν οι ακαδημίες του Μαντουλίδη σε συνεργασία με τους Ίκαρους Γιαννιτσών.

Το μπάσκετ είχε την τιμητική του και έδωσε χαρά στα παιδιά και των δύο συλλόγων, ενώ παράλληλα τους πρόσφερε στιγμές παιχνιδιού και άθλησης.

Η χαρά της συμμετοχής και του αγώνα ήταν φανερή στα πρόσωπα όλων των παιδιών των Ικάρων που «εκμεταλλεύτηκαν» την περίσταση για να διευρύνουν τις γνωριμίες τους ανάμεσα σε συνομηλίκους των Εκπαιδευτηρίων αλλά και ν' ανταγωνιστούν τους καλύτερους μπασκεμπολίστες και μπασκεμπολίστριες της Θεσσαλονίκης!

"....Όλοι όσοι βρεθήκαμε τη Κυριακή στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη χαρήκαμε την προσπάθεια αθλητών -τριών από διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες,οι οποίοι κατά την διάρκεια ενός "γεμάτου' ημερήσιου τουρνουά αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις σε αγώνες υψηλού επιπέδου!.." τόνισε ο Νίκος Σπόντης ,προπονητής των Ικάρων. ".... Ιδιαίτερα μας εντυπωσίασε το πάθος και η αγωνιστικότητα των αθλητών-τριών μας... Συνολικά συμμετείχαν γύρω στα 130 παιδιά και από τους δύο συλλόγους..Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τον υπεύθυνο των ακαδημιών του Μαντουλίδη .κόουτς Νίκο Κεραμέα και τον συνεργάτη του Κοκκινόπουλο Σωτήρη για την υποδοχή και φιλοξενία τους! ...Καλή αντάμωση στα Γιαννιτσά!"....

Σερέτης Θεολόγος: "... Η διοργάνωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και τα παιδιά της Ακαδημίας μας που έλαβαν μέρος σ’ αυτήν, έζησαν μια μοναδική εμπειρία, σ’ ένα αθλητικό ξεφάντωμα στην καρδιά της μπασκετικής Θεσσαλονίκης!.. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές -τριες μας είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, ανεβάζοντας τον πήχη του τουρνουά, για το οποίο οι εντυπώσεις που άφησε ήταν άριστες! Εμείς παίξαμε και για τα παιδιά της Ακαδημίας που δεν μπόρεσαν ν' ακολουθήσουν την αποστολή.. Ευχαριστούμε τον Νίκο Κεραμέα και όλα τα παιδιά του Μαντουλίδη για την υποδοχή τους!....Τους περιμένουμε στην πόλη μας !....'



ΠΗΓΗ: a-pella.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *