Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Διαβάζουμε με τους μαθητές - Παρακαλούμε ησυχία: ''Βιβλιοπροτάσεις'' από το Δήμο Σκύδρας

Η περίοδος των προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων έφτασε και φέτος. Χιλιάδες μαθητές δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους διεκδικώντας την ανάλογη επιτυχία. Όσοι βρισκόμαστε δίπλα ή γύρω τους ας φροντίσουμε ώστε το περιβάλλον, όσο διαρκούν οι εξετάσεις, να είναι ήρεμο, και να τους ευχηθούμε καλά αποτελέσματα. Και βεβαίως, μπορούμε να κάνουμε ησυχία διαβάζοντας κι εμείς κάποιο βιβλίο, που ίσως είναι ένα απ΄αυτά που προτείνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας για τον μήνα Ιούνιο. 

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν: 

Για τους ενήλικες:
1) «Ταξίδι στο τέλος της χιλιετίας»,Abraham Yehoshua , μυθιστόρημα, 
2) «Η Μαρία των Μογγόλων», Μαριάννα Κορομηλά, ιστορικό, 
3) «Η τέχνη της απάτης: ο ανθρώπινος παράγοντας στην ασφάλεια, Kevin D.Mitnick, απάτη – χάκερ, 
4) «Δεν μπορεί θα στρώσει!», Λένα Μαντά, διηγήματα,
5) «Ιστορία της Ελληνικής μουσικής:2000π.χ. – 2000μ.χ.»,Λίντα Λεούση,
6) «’Ενα θάνατο τον έχουμε», Αρκάς, Κόμικς – χιούμορ. 

Για τα παιδιά:
1)«Το αρνάκι που ήρθε για φαγητό»,Steve Smallman, παραμύθι,
2) «Το Μικρό Σύννεφο»,Michel Piquemal, μυθιστόρημα (περιπέτεια για ηλικίες 8+),3) «Το μυστικό τετράδιο», Λίτσα Ψαραύτη, εφηβικό μυθιστόρημα. 

Η επιλογή των βιβλίων έγινε από τη βιβλιοθηκονόμο μας Ελένη Παπαδοπούλου, τηλέφωνο επικοινωνίας 2381351960 και προσφέρονται για δανεισμό. 
Οι παραπάνω τίτλοι αναρτώνται με περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκύδρας, www.skydra.gr, πληκτρολογώντας τον σύνδεσμο « Βιβλιο-Λόγος». Καλό διάβασμα. 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *