Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: ''Θετική η ανταπόκριση της Κυβέρνησης στην τροπολογία που κατέθεσαν Βουλευτές της ΝΔ για την επέκταση του θεσμού των μακροχρόνιων μισθώσεων για αθλητικές εγκαταστάσεις''

Στα πλαίσια της συζήτησης και ψήφισης του «Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018», Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν τροπολογία, με την οποία προτείνουν την επέκταση του θεσμού των μακροχρόνιων συμβάσεων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας η κίνηση αυτή θα συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στην τουριστική αξιοποίηση ανεκμετάλλευτων περιοχών που ανήκουν στους Ο.Τ.Α. όσο και στην ανάπτυξη των άγονων αυτών περιοχών με τη λειτουργία πάσης φύσεως και συναφών με αυτές δραστηριοτήτων.

Όπως σημείωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας, λόγω της ιδιαιτερότητας και της φύσης του νομοσχεδίου που συζητείται αυτές τις μέρες, η κυβέρνηση δεν θα εντάξει προς ψήφιση καμία τροπολογία. Ωστόσο αμέσως μετά τις ευρω-εκλογές η εν λόγω τροπολογία, η οποία δίνει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, θα ψηφιστεί.


Την τροπολογία υπογράφουν οι παρακάτω βουλευτές: 

1. Ιωαννίδης Γιάννης, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Υπ. Περιφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας.

2. Καλαφάτης Σταύρος, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Υπ. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

3. Σταμενίτης Διονύσης, Βουλευτής Πέλλας.

4. Καρανάσιος Ευθύμης, Βουλευτής Χαλκιδικής.

5. Βεσυρόπουλος Απόστολος, Βουλευτής Ημαθίας.

6. Καράμπελας Ιωάννης, Βουλευτής Βοιωτίας.

7. Κεφαλογιάννης Γιάννης, Βουλευτής Ρεθύμνου.

8. Αναστασιάδης Σάββας, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *