Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 21/6 τα ζώδια!

Δεν θα υπάρχει χρόνος για κωλυσιεργίες σήμερα, ο χρόνος θα τρέχει και εσύ θα θέλεις να τον αξιοποιήσεις με ένταση και ζωντάνια...


~Σελήνη στον Κριό~

Σάββατο με Σελήνη στον Κριό σημαίνει διάθεση για κίνηση, δράση και περιπέτεια. Σήμερα δεν θα υπάρχει χρόνος για κωλυσιεργίες, ο χρόνος θα τρέχει και εσύ θα αισθάνεσαι ότι θέλεις να τον αξιοποιήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, με ένταση και ζωντάνια. Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται σε φάση μείωσης πράγμα που σημαίνει ότι ευνοείται να ξεκινήσεις κάτι για να μειωθεί ή να μην ξαναεμφανιστεί γρήγορα. Στα αισθηματικά, θα επικρατεί ερωτικός... καύσωνας!


~Ήλιος στον Καρκίνο~


Από σήμερα, 21 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται στο υδάτινο και εσωστρεφές ζώδιο του Καρκίνου. Το ενδιαφέρον σου θα εστιάζεται συχνότερα σε θέματα που σχετίζονται με γυναίκες ή μωρά και πιθανόν να δώσεις μεγάλη σημασία στο «πότε θα γίνω μάνα;» ή «πότε θα κάνω οικογένεια;» ενώ στις αισθηματικές σου υποθέσεις ένας «μαμάκιας» ή ένα «κορίτσι για σπίτι» μπορεί να σε ελκύσει. Στο διάστημα αυτής της περιόδου αρκετά θα είναι αυτά που δεν θα εξωτερικεύονται και ως εκ τούτου πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο ανεπτυγμένη είναι η διαίσθησή σου και το E.Q σου ή αλλιώς η συναισθηματική σου νοημοσύνη.

Η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια του νερού, Καρκίνος, Ιχθύες, Σκορπιός, και της γης, Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως.



Αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί στο β' μισό του β' δεκαήμερο ή στο γ' δεκαήμερο, η τύχη σου κλείνει το μάτι σε οτιδήποτε κάνεις σήμερα.



Πηγή: www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *