Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το 3rd Basketball Summer Camp "Βασίλης Λυπηρίδης" του Πανεδεσσαϊκού

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έναρξη του 3ου καλοκαιρινού καμπ καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού. 
 
Το προπονητικό τιμ του καμπ έχει κλείσει με διακεκριμένους προπονητές της Κεντροδυτικής Μακεδονίας και επιστημονικούς συνεργάτες, ενώ κρατείται ως έκπληξη και δεν ανακοινώνεται ο καλαθοσφαιριστής που θα δώσει το παρόν στην τελετή λήξης, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της ανδρικής ομάδας του Πανεδεσσαϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία. 
 
Με βάση την επιτυχία των δύο προηγούμενων χρόνων οι ιθύνοντες του Πανεδεσσαϊκού προσπαθούν να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, αποδεικνύοντας ότι δίκαια το καμπ της ομάδας της Έδεσσας θεωρείται από τα κορυφαία που πραγματοποιούνται στην επαρχία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *