Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Εως και την 1η Αυγούστου οι αιτήσεις εκπαιδευτών στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης

Μέχρι και την 1η Αυγούστου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις για τις θέσεις εκπαιδευτών στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Η υποβολή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά, ενώ η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.

Οι προς ζήτηση ειδικότητες αφορούν μεταξύ άλλων και σε εκπαιδευτές ξένων γλωσσών, αγροτικής οικονομίας, αργυροχρυσοχόων, αρτοποιίας, γεωπονίας, διακόσμησης, διατροφής, τουρισμού, μαγειρικής, λογοτεχνίας, λογιστικής, εικαστικών, κεραμικής, κοινωνιολογίας, φυσικής αγωγής κ.ά..

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις μίσθωσης έργου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι αντίστοιχου πτυχίου ή απόφοιτοι των σχετικών με την ειδικότητά τους σχολών ή ΙΕΚ και ανάλογα με τις θέσεις που διεκδικούν πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

-επεξεργασίας κειμένων
-υπολογιστικών φύλλων
-υπηρεσιών διαδικτύου


Οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλουν πρόταση για μόνο μία ειδικότητα και σε μόνο μία Περιφερειακή Ενότητα της επιλογής τους στη διεύθυνση http://applications.inedivim.gr. Η επιλογή περισσότερων αποτελεί λόγο αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι προκειμένου να αναλάβουν εργασία υποχρεούνται να προσκομίσουν άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου από την υπηρεσία τους.

Μάλιστα, προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των αιτήσεων μετά την οριστική υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν παρέχει τη δυνατότητα για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της υποβαλλόμενης αίτησης.

Οι εκπαιδευτές θα καταταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφερειακή Ενότητα και Ειδικότητα / Γνωστικό Αντικείμενο και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν στους δήμους της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας.


iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *