Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

"Σαρακηνοί: Λίγοι αλλά...ευλογημένοι" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Χρόνιο αίτημα της εκάστοτε δημοτικής αρχής, από την εποχή που ο Καποδίστριας μπήκε στη ζωή μας, αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί, η δημιουργία ενός δρόμου, ενός "δρόμου της Αριδαίας" που θα οδηγεί ΑΠΟ και ΠΡΟΣ τις τουριστικές περιοχές της επαρχίας μας ( Λουτρά Πόζαρ - Καιμακτσαλάν).

Αμέτρητες προσπάθειες, σχέδια και συζητήσεις για έναν δρόμο που υπάρχει, άλλα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ! Και πως να τον δει άλλωστε, αφού δεν εξυπηρετεί ψηφοθηρικούς σκοπούς, ούτε προκαλεί το ενδιαφέρον αυτών που εκμεταλλεύονται πρακτικά όλη αυτή την τουριστική κίνηση...

Είμαστε λίγοι αλλά...ευλογημένοι !

Ο εθελοντισμός στο μεγαλείο του λοιπόν, για άλλη μια φορά από τους κατοίκους των Σαρακηνών, που φρόντισαν να κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση των εκατοντάδων επισκεπτών στην περιοχή μας, επισκέπτες που προέρχονται κυρίως από την δυτική Μακεδονία και τη δυτική περιοχή των Σκοπίων και κατευθύνονται προς τα Λουτρά Ποζαρ.

Οι κάτοικοι λοιπόν σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών "Αγγελής Γάτσος", φρόντισαν για τη συντήρηση του οδικού άξονα Άγρα - Μεγαπλάτανου, και συγκεκριμένα του οδικού δικτύου Κεράσια-Σαρακηνοί-Μεγαπλάτανος, κάνοντας τον ασφαλέστερο, όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν με τον τόπο τους.
Ευελπιστούμε σε καλύτερη αντιμετώπιση στο μέλλον.


Μην ξεχνάτε, οι Σαρακηνοί, είναι χωριό της Αλμωπίας...












4 comments:

  1. Παράδειγμα προς μίμηση! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δημαρχος οταν ψαχνει για ψηφους μια χαρα ξερει που ειναι το χωριο...
    τωρα κανει τον αδιαφορο και δεν δινει σημασια, καλα που τα παιδια ειναι ξυπνια και δεν κοιμουνται
    οσον αφορα το χωριο στην συγκεκριμενη περιπτωση και δινουν παραδειγματα προς μιμηση..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχετε και πρόεδρο και σύμβουλο μέσα στο δήμο! Τι κάνουν τη πάπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *