Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Μύκονος: Η απρόβλεπτη αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη χώρα του νησιού - Δεν πίστευαν στα μάτια τους φωτογράφοι και θαυμαστές του (VIDEO)

Aπό το ένα άκρο στο άλλο! Από εκεί που για ημέρες κρυβόταν και έκανε πολλούς να αμφισβητούν την παρουσία του στο νησί των Ανέμων, το τελευταίο βράδυ της παραμονής του στην Μύκονο ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στα κοσμικά Ματογιάννια και έγινε η χαρά του φωτογράφου!

Μετά το δείπνο στο εστιατόριο Nobu, όπου απαθανατίστηκε αποκλειστικά από την κάμερα του Mykonos Live Tv, η βραδιά είχε συνέχεια για τον Πορτογάλο άσσο, ο οποίος επισκέφθηκε την Χώρα και διασκέδασε με τους φίλους του στα γραφικά μπαράκια της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μετά το ξενύχτι και καθώς περπατούσε κεφάτος και χαμογελαστός στα λευκά στενοσόκακα για να επιστρέψει στην βάση του, έπεσε πάνω στους παπαράτσι του νησιού.

Ως γνήσιος σταρ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί, με αποτέλεσμα οι μηχανές να πάρουν φωτιά! Μετά από δεκάδες κλικ και αφού δεν χάλασε σε κανέναν χατήρι, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους φωτορεπόρτερ και συγκεκριμένα με τον Νίκο Σεμιτέκολο, τον Νίκο Ζώτο, τον Γιάννη Ευαγγελίου και τον δικό μας, Πέτρο Νάζο. Δείτε τί έγινε με τον Κριστιανό Ρονάλντο στα Ματογιάννια, στο αποκλειστικό βίντεο του Mykonos Live Tv.






πηγή:thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *