Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Συνάντηση Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για την οργάνωση των εκδηλώσεων μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου

Εκπρόσωποι Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων της Π.Ε. Πέλλας συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, για την άρτια οργάνωση των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το περιεχόμενο των επίσημων εκδηλώσεων με πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, στην Έδεσσα, έδρα της Π.Ε. Πέλλας. 

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης, στόχος των εκδηλώσεων είναι «να τιμήσουμε τη μνήμη των προγόνων μας και ο εορτασμός να λάβει ένα ευρύτερο ιστορικό και παλλαϊκό περιεχόμενο». Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των επίσημων εκδηλώσεων.



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *