Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των αδιάθετων φρούτων στο νομό Πέλλας

Σε περίπου 22.000 ανέρχονται οι αδιάθετες ποσότητες ροδάκινων και νεκταρινιών στο νομό Πέλλας, λόγω του ρωσικού εμπάργκο.

Σύμφωνα με την απογραφή της Διεύθυνσης Γεωργίας του νομού, 11.000 τόνοι φρούτα βρίσκονται στα ψυγεία και άλλοι τόσοι στα δέντρα. Οι αντίστοιχες ποσότητες στην Ημαθία ανέρχονται, βάσει της εκεί απογραφής, σε 23.000 τόνους.

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραγωγών Πέλλας ΚΑΣΟ Μέγας Αλέξανδρος, Στράτος Αυγουστής, δήλωσε πως τις τελευταίες ημέρες επιστρέφουν ολοένα περισσότερες νταλίκες με το φορτίο που δεν διατέθηκε στη ρωσική αγορά.

Από το τελωνείο Σκύδρας είχαν αναχωρήσει από την 1η Αυγούστου 50 φορτία με προορισμό τη ρωσική αγορά.


thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *